PUBROX: uw team van professionele bezetters voor

binnen en buiten

PUBROX verzorgt al meer dan 35 jaar lang binnen- en buitenbezettingswerken aan particulieren en met name bedrijven. Met ons uitstekende team van ervaren stukadoors bent u zeker van een uitmuntend resultaat. Wij garanderen een professionele dienstverlening en een kwalitatieve afwerking. Van de eerste tot de laatste stap streven wij naar perfectie. En dat zeggen we niet zomaar. Daarom voorzien wij ook een externe kwaliteitscontrole, opgevolgd door een expertisebureau, die u 10 jaar garantie en een verzekering met certificaat geeft.

 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan zeker contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvende prijsofferte. U kunt ons gemakkelijk bereiken via het contactformulier op deze website.


Uitstekende bezettingswerken in heel Antwerpen

Laat uw buitenbezetting en binnenbezetting over aan PUBROX. U kunt ons inschakelen voor zowel renovaties als nieuwbouwprojecten. Heeft u een groot project? Geen probleem. Wij zijn gespecialiseerd in grotere projecten, zoals kantoorgebouwen, appartementsblokken, openbare en industriële gebouwen. PUBROX heeft meer dan 50 bekwame bezetters ter beschikking voor een efficiënte oplevering van al uw projecten en met respect voor uw deadlines.

PUBROX verzorgt naast hoogkwalitatieve pleisterwerken ook isolatiewerken. Zo plaatsen wij bijvoorbeeld isolatie tegen buitenmuren die we vervolgens afwerken met een versterkend weefsel of bewapening. Deze techniek is een ideale oplossing voor het isoleren van spouwmuren bij renovaties. Geniet van het gemak van een expert. PUBROX werkt alles tot in de puntjes af.


Neem contact op met PUBROX

 

Laat al uw pleister- en plafondwerken over aan PUBROX. Uw team van specialisten in de regio van Antwerpen. Kwaliteit, flexibiliteit en 10 jaar garantie: daarom kiest u voor PUBROX. Vraag vandaag nog uw vrijblijvende prijsofferte aan. U kunt ons steeds via het contactformulier op deze website bereiken. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.